У Львові судитимуть азербайджанця, який побив лікаря у дитячій лікарні

126737

До трьох років ув’язнення загрожує азербайджанцю за хуліганство у медзакладі Львова.

Завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно громадянина Республіки Азербайджан, за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.296 КК України (хуліганство), ч.1 ст.122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що 13.10.2017, у приміщенні приймального відділення Комунальної міської дитячої клінічної лікарні у м. Львові, чоловік грубо порушуючи громадський порядок, розбив вікно педіатричного посту, у якому перебувала медична сестра.

Внаслідок цього, жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді забійної різаної рани лобної ділянки та різаної рани першого пальця правої кисті.

Крім цього, іноземець наніс два удари кулаком в обличчя лікарю-інтерну, внаслідок яких він отримав перелом виличної дуги зліва, перелом передньої стінки лівої гайморової пазухи, забій головного мозку, синець на повіках лівого ока з переходом на виличну та скроневу ділянки та крововилив в білкову оболонку ока.

На даний час, до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Довідково: за вчинення вказаних кримінальних правопорушень, санкція ч.1 ст.296, ч.1 ст.122 КК України передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 3 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: