Назріває переворот? Центр Луганська оточили люди з автоматами і БТРом

68c2766-lugansk-vijskovi

21 листопада центр окупованого Луганська заблокували люди у військовій формі з автоматами і бронетранспортером.

Про це повідомляє один з сепаратистських каналів, пише УП.

Відзначається, що люди в балаклавах і з автоматами оточили адміністративні будівлі, зокрема будівлю так званого «МВС ЛНР», і перекрили прохід і проїзд по вулицях.

https://www.youtube.com/watch?v=T-dy-7W8f70

На них немає розпізнавальних знаків.

На прохання розповісти, що відбувається, люди у військовій формі або нічого не відповідають, або говорять «Без коментарів», або називають свої дії «плановими навчаннями».

Керівник Центру взаємодії з громадськістю сепаратистського «МВС» Сергій Колесников не зміг прокоментувати факт оточення центральних вулиць.

Він також не прокоментував інформацію про проведення планових навчань підрозділів.

https://www.youtube.com/watch?v=T-dy-7W8f70

«У Луганську під управління МВС підігнали БТР, будівлю оточили озброєні люди, деякі з ручними гранатометами. Схоже, Корнет вирішив «оскаржити рішення суду» про звільнення з посади міністра. Тепер головне, щоб у процесі «подачі апеляції» не постраждали жителі навколишніх будинків. Ці войнушки відбуваються в самому центрі міста», - повідомив Андрій Діхтяренко в Facebook.

Як повідомляє луганський сайт 0642.ua, екс-«міністр МВС» Ігор Корнет забарикадувався в будівлі МВС разом з колишнім «Беркутом».

А саму будівлю оточили бойовики лояльні до Плотницького.

Також озброєні люди взяли під контроль будівлю Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення і будівлю «адміністративного суду ЛНР».

Водночас, як повідомляється на сайті ватажка луганських сепаратистів Ігоря Плотницького, 20 листопада він відсторонив від посади міністра внутрішніх справ Ігоря Корнета в зв'язку з відкриттям щодо останнього кримінальної справи.

Після цього на сайті МВС так званої «ЛНР» з'явилося звернення колективу МВС до Плотницького з проханням не цькувати Корнета.

У зверненні йдеться про те, що Корнета оббрехали з метою «дискредитації органів внутрішніх справ і дестабілізації ситуації у Луганській народній республіці».

«Нам – співробітникам всього Міністерства внутрішніх справ ЛНР – хотілося б мати можливість спокійно і цілеспрямовано працювати в єдиній, згуртованій команді тільки під керівництвом міністра внутрішніх справ в особі Корнета Ігоря», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: