У Києві представники Нацкорпусу громили кіоски з ігровими автоматами (фото, відео)

2082565

Групу активістів організації затримала поліція.

У Києві на вулиці Щербаківського біля станції метро Нивки ввечері 20 листопада поліція затримала групу молодих людей, яка напала на кіоски з гральними автоматами. Відео затримання опублікував у Facebook Київ Оперативний.

За інформацією dtp.kiev.ua, натовп невідомих молодих людей розбив кілька кіосків і салон Спортлото. Розгромлені п'ять залів, в кожному з них розбиті вітрини, зрізані рекламні банери, а всередині повністю знищені гральні апарати.

Пізніше прес-служба Національного корпусу на чолі з депутатом Андрієм Білецьким повідомила у Facebook, що погром біля метро Нивки був влаштований представниками організації.

У Національному корпусі діяльність компанії М.С.Л. називають незаконною і стверджують, що поліція не реагувала на звернення з цього питання.

«Активістам Національного корпусу Києва не залишилося нічого іншого, як взяти важкі переконливі предмети в руки і знешкодити в понеділок, 20 листопада, чергову соціальну виразку у вигляді "ігрового залу" в Святошинському районі», - йдеться в повідомленні.

За інформацією Нацкорпусу, були затримані близько десяти представників організації. В організації стверджують, що правоохоронці застосували проти них силу.

Пізніше стало відомо, що активістів відпустили. Лідер організації нардеп Білецький заявив, що вимагатиме покарання для силовиків, які проводили затримання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: