У Луганську не працює телебачення і радіо

original-1429248366

У тимчасово окупованому Луганську вже кілька годин не працюють телебачення і радіо.

Про це кореспондентові Укрінформу телефоном розповіли мешканці міста на умовах анонімності.

«Уже дві години не працює жоден телеканал. Радіо теж не працює. Може, хоч ви мені розкажете, що тут у нас відбувається?» - сказав один із співрозмовників кореспондента.

Водночас на YouTube-каналі в Інтернеті виходять випуски новин так званої ДТРК «ЛНР», в яких показують присутність неідентифікованих озброєних людей та бронетехніку в центрі міста.

Інший мешканець окупованого міста розповів, що його спроба отримати в поштовому відділенні грошовий переказ була невдалою: «Ми з дружиною підійшли – відділення зачинене. Поки ми дивилися оголошення на дверях, вийшов співробітник пошти. На наше запитання, коли можна буде отримати гроші, він заявив, що десь за годину до того приїхала інкасаторська машина й забрала всі гроші. І додав, що раніше такого ніколи не було».

Цей же співрозмовник повідомив, що, проходячи повз один із банків, побачив доволі велику чергу. Це його здивувало, оскільки луганчани вже звикли до напівпорожніх банківських приміщень. Можна припустити, що люди, побоюючись розгортання конфлікту між кримінальними угрупованнями так званого голови «ЛНР» Ігоря Плотницького і так званого «міністра» внутрішніх справ «ЛНР» Ігоря Корнета, почали запасатися всім необхідним.

Як повідомлялося, раніше у вівторок, 21 листопада, стало відомо, що проти ватажка «ЛНР» Плотницького повстали підлеглі звільненого «глави МВС» Корнета. Вони зайняли центр Луганська, підігнавши БТР і озброївшись гранатометами.

За даними керівника Центру військово-політичних досліджень «Інформаційний спротив» Дмитра Тимчука, після тривалого протистояння ватажок «ЛНР» Плотницький звільнив «міністра внутрішніх справ ЛНР» Корнета з формулюванням «у зв'язку з порушенням стосовно нього кримінальної справи».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: