У Львові чоловіка, який викрав понад 40 автомобільних номерів, посадили на чотири роки

1134061809-1078x516

Франківський районний суд Львова засудив до чотирьох років ув'язнення чоловіка, який за кілька місяців викрав понад 40 автомобільних номерів на іноземній реєстрації та вимагав у власників кошти за їх повернення.

Про це пише Zaxid.net, посилаючись на вирок Франківського райсуду Львова.

Зокрема, чоловік крав номерні знаки від січня по травень і робив це в основному в районі вулиць Наукової, Княгині Ольги, Тролейбусної. За чотири з половиною місяці він встиг викрасти щонайменше 41 пару автомобільних номерів.

Із вироку також випливає, що чоловік користувався поширеною для таких злочинів схемою: забирав автомобільні номери, залишав на автомобілі свій номер телефону і під час розмови із власником авто вимагав перерахувати йому гроші на картку. Як правило, за повернення номерних знаків він вимагав 1200-1500 грн.

Затримали чоловіка у травні 2017 року під час крадіжки номерних знаків на вул. Пулюя. Під час судового засідання він повністю визнав свою вину і попросив суворо не карати.

Також зазначається, що чоловік раніше вже був засуджений за крадіжки та вимагання коштів. Враховуючи це та його каяття, суд вирішив ув'язнити його на чотири роки та два місяці, а також зобов'язав сплатити 850 грн штрафу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: