Більше половини львів’ян довіряють новій поліції

10982238_1611468395788355_5689135981286774482_n_650x410
Фото: РБК-Украина

Понад 60% опитаних львів’ян і мешканців області довіряють патрульній поліції.

Про це свідчать дані опитування, проведеного Школою управління УКУ та Патрульною поліцією Львова, інформує Дивись.info.

Восени, протягом трьох місяців, представники Школи управління УКУ спільно з Патрульною поліцією Львова опитали 1445 осіб у рамках дослідження «Чи довіряє громада поліції». Згідно з даними опитування, 8,2% людей цілком довіряють новій поліції, а ще 52,2% — скоріше довіряють.

«Рівень довіри населення до поліції, згідно з законодавством, є основним критерієм, яким ми і керівництво Національної поліції в цілому, користуються при визначенні ефективності та якості нашої служби, — каже начальник Патрульної поліції Львова Роман Пилипенко. — Сьогодні вже закінчився квітково-конфетний період, коли всі фотографувалися з поліцейськими, і почалася буденна служба. Мене досить тішать результати, які ми отримали при даному опитуванні, а люди, які не довіряють, постійно будуть. Наше завдання – максимально зменшити цей відсоток».

Результати дослідження також показують, що 8,5% повністю не довіряють реформованій поліції, а ще 18% — скоріше не довіряють. 13,1% не змогли відповісти. На думку Романа Пилипенка, до останніх відносяться люди, які просто не стикалися з необхідністю «отримання правоохоронної послуги».

Зазначимо, що опитували людей у віці від 18 років. Респондентами були як жінки, так і чоловіки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: