На Львівщині виявили чоловіка, який виготовляв і продавав «ширку»

PM554image002

Працівники Жовківського відділення поліції задокументували чотири факти продажу наркотичного засобу «ацетильований опій» мешканцем міста Рава-Руська.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Львівській області.

«До нас надійшло кілька звернень від місцевих мешканців про те, що на території району хтось збуває наркотичні засоби. Ми ретельно перевірили цю інформацію і проведеними оперативно-розшуковими заходами встановили особу чоловіка, причетного до скоєння цього злочину. В подальшому поліцейські задокументували чотири випадки продажу ним наркотичного засобу «ацетильований опій», який в певному середовищі називається «ширкою» і після цього затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу, а ми наразі встановлюємо його причетність до скоєння інших правопорушень», - розповів т.в.о. начальника Жовківського відділення поліції майор поліції Андрій Коцур.

Також встановлено, що затриманий, 34-річний мешканець міста Рава-Руська, виготовляв наркотичні засоби у себе вдома та збував їх мешканцям району. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили з помешкання чоловіка інгредієнти для виготовлення та залишки наркотичних речовин, які були скеровані на експертне дослідження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: