Наступного року у Львові обіцяють відремонтувати тротуари біля пам'ятника Шевченкові

dsc3865-1ebc7b787ad2e246ce100b225e37541c

На площі біля пам’ятника Т. Шевченкові завершується капітальний ремонт. Як повідомили у Галицькій РА, завтра привезуть останню партію граніту, яка необхідна для завершення мощення площі.

Усі роботи планують завершити до 10 грудня. На наступний рік заплановано провести капітальний ремонт тротуарів по периметру площі, передає прес-служба ЛМР.

«На вихідних нам привезли 140 м гранітної плитки. Тому ремонтні бригади працювали в суботу і неділю. Також завтра очікуємо, що привезуть останню партію граніту – 110 м, яка необхідна для завершення мощення площі. Усі ремонтні роботи плануємо завершити до 10 грудня», – розповів Андрій Зозуля, в.о. голови Галицької РА.

За його словами на наступний рік планують провести капітальний ремонт тротуарів довкола площі – з лівого і з правого боку та перед «Гранд Готелем».

«Коли подивитися на площу біля пам’ятника Т. Шевченкові в комплексі, то бачимо, що в поганому стані є допоміжні тротуари вздовж площі. Тому, плануємо зняти стару плитку і виложити нову, з такого граніту, яким викладені тротуари на пр. Свободи. Ці роботи плануємо виконати наступного року», – додав Андрій Зозуля.

Нагадаємо, згідно з діючим проектом на площі біля пам’ятка Т. Шевченкові буде повністю замінено мощення та встановлено нове гранітне покриття. Площа території, на якій буде вимощено нове покриття, становить 4 810 м2. Усі плити ставлять на морозостійкий клей. Також на площі будуть зроблені пандуси із перилами, а за пам’ятником Шевченкові – продовжено велодоріжку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: