Внаслідок зіткнення туристичного автобуса та легковика на Львівщині загинули двоє осіб (фото)

23905586_2208582245848835_1442984556511908906_n

На місці події працює слідчо-оперативна група та медики. Встановлюються кількість травмованих, їх діагнози та обставини зіткнення.

Ще троє осіб під час зіткнення отримали травми, двоє з них госпіталізовані.

Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 22 листопада, близько дев’ятої ранку на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Сможе Сколівського району, інформує прес-служба поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись туристичний автобус «Сетра», за кермом якого перебував 46-річний мешканець Кривого Рогу та легковик «Пежо» польської реєстрації.

Внаслідок зіткнення від отриманих травм на місці події загинули 48-річний водій легковика та його 49-річна пасажирка. Ще троє пасажирів «Пежо» отримали травми, двоє з них у важкому стані госпіталізовані.

Автобус їхав з Трускавця у Закарпаття, на момент зіткнення окрім водія у салоні перебувало 48 осіб. Попередньо встановлено, що ніхто з пасажирів «Сетри» не постраждав.

На місці події працює слідчо-оперативна група, встановлюються обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: