Восьмирічний хлопчик тримає у страху всю школу

3382148_large
Фото ілюстративне

У Києві в одній зі шкіл Деснянського району восьмирічний хлопчик б'є дітей і вчителів. Весь клас, де навчається дитина, оголосив бойкот і не прийшов на уроки. Про це ТСН розповіла мама одного з учнів Наталя.

У Києві в одній зі шкіл Деснянського району восьмирічний хлопчик б'є дітей і вчителів. Весь клас, де навчається дитина, оголосив бойкот і не прийшов на уроки. Про це ТСН розповіла мама одного з учнів Наталя.

Ситуація склалася в школі №247. За словами батьків, дитина півтора року тероризує дітей і вчителів, через що поліція тільки з початку навчального року відкрила 12 кримінальних проваджень.

Зазначається, що в навчальний заклад практично щодня приїжджають поліціянти, щоб зняти побої з постраждалих і скласти новий протокол.

За словами однієї з мам, хлопчик дуже агресивний і б'є навіть керівництво школи, тому батьки вирішили просто не пускати дітей на навчання.

«Уже протягом півтора року, відтоді, як наші діти пішли в перший клас, із нами вчиться неадекватний хлопчик, який б'є дітей і здійснює на них психологічний тиск. Цьогоріч все стало ще гірше, оскільки, крім дітей, він почав вже діставати і вчителів, і керівництво школи. Тобто у цього восьмирічного хлопчика зовсім немає ніяких пріоритетів і ієрархії», - зазначила Наталія.

Батьки зверталися в різні інстанції, а також намагалися поговорити з батьком дитини, однак він заявив, що всі звинувачення помилкові.

Хлопчик – напівсирота, його мама померла, і його виховують батько і бабуся.

«Позиція родини - вони воюють з усім світом. Вони вважають, що всі на них наговорюють і все наклеп, вони судяться з усіма і кажуть, що все неправда», - йдеться в повідомленні.

«Ми навіть у класі встановили відеоспостереження, але це все одно ніяк його не зупиняє. Мало того, що діти не можуть нормально вчитися, так вони щодня приходять із новими синцями і всі залякані сидять. У діток навіть модель поведінки змінилася, тому що вони завжди перебувають у жаху і стресі», - додала мама одного з учнів.

Повідомляється, що 21 листопада стався черговий інцидент. У школу приїхала поліція, яка зафіксувала побиття вісьмох учнів. Батьки написали колективне звернення до всіх можливих інстанцій, вимагаючи забезпечити нормальний навчальний процес, а до цього відмовилися пускати дітей до закладу.

За словами жінки, на камери потрапив момент, де хлопчик бив вчителя.

«Він там замахувався і ногами бив її по руках. Вона зараз ще вся в синцях ходить... Я вважаю, що все це в сім'ї, тому що дитина не бачить іншої моделі поведінки. Батько каже, що, якщо школа не може впоратися, то це некомпетентна школа. Він каже, що якщо він заводить дитину в школу, тоді школа повинна відповідати за безпеку всіх учнів і, взагалі, він ні до чого. Він не допускає свою дитину до психологічної експертизи, щоб перевести, можливо, в якусь спеціальну школу», - розповіла Наталя.

Вона зазначила, що у деяких дітей після побиття були навіть струси мозку. Батьки зверталися до опікунської ради і соціальної служби, однак результатів це не принесло.

При цьому уточнюється, що хлопчик боїться тільки батька, який не реагує на ситуацію, що склалася.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: