У Львові оголосять Почесних Амбасадорів міста на 2017-2019 роки

dsc4903-e720d486da8933f84dad796dbca50325

Почесні Амбасадори – це особи, котрі завдяки своєму авторитету та професійній діяльності сприяють промоції Львова як достойного місця для проведення заходів ділової гостинності (конференцій, форумів, семінарів, виставок, симпозіумів, самітів).

Реалізацією Програми Почесних Амбасадорів Львова займається ЛКП «Львівське конференц-бюро». За два роки, упродовж яких діє Програма, Львів здобув 21 амбасадора. Цьогоріч до них приєднається ще 9 діячів науки, культури, технологій і медицини, повідомили в ЛМР.

«Програма Почесних Амбасадорів є важливим інструментом у розвитку конференц-індустрії міста. За підрахунками Міжнародної асоціації конгресів та конференцій ICCA (International Congress and Convention Association), міста, регіони та країни, в яких діють аналогічні програми, приймають в рази більше міжнародних конгресів, аніж ті, в яких такі програми не діють», – зазначає Ліна Остапчук, директор Lviv Convention Bureau.

«Завдяки роботі з Почесними Амбасадорами, минулого року ми запустили програму «Львів науковий», яка успішно продовжує діяти цього року. З деякими Амбасадорами ми працюємо над залученням міжнародних конференцій до Львова, з іншими – над покращенням авіасполучення з нашим містом», – додає Андрій Павлів, керівник Програми Почесних Амбасадорів Львова.

«Я дуже вдячний за таку відзнаку. Це дуже дивно, що тебе відзначають за те, що ти і так із задоволенням робиш. Я 30 років працюю на радію, я директор фестивалю Leopolis  Jazz Fest.

На знайомстві з іншими Почесними Амбасадорами з’ясувалося, що світ дуже маленький. Що людина, Почесний Амбасадор, відомий офтальмолог Ігор Новицький і так сталося, що він добре знав найкращого друга мого батька.

Я буду і надалі пропагувати місто Львів, як чудове місто для проведення фестивалів»,- наголосив Олексій Коган, новообраний Почесний Амбасадор Львова, радіожурналіст, продюсер і арт-директор центру Jazz in Kiev, творчий куратор Alfa Jazz Fest (Leopolis).

«Це звання є частиною довгого шляху, який ми вже пройшли. Ми вже протягом 7-8 років співпрацюємо зі Львовом. Хочемо нав’язати таку хірургічну співпрацю між польськими і українськими хірургами, щоб був вільний обмін досвідом і вільний обмін думками.

Цей шлях розпочинався від маленьких майстер-класів на тему: «Лікування гриж» і зараз була створене українське товариство по лікуванні гриж, яке є частиною європейської структури і наступний конгрес цього товариства «Лікування гриж» відбудеться у Львові. Це вершина нашої спільної роботи протягом 5-ти років. Вершиною є те, що вдалося переконати партнерів європейського товариства, щоб провести цей конгрес у Львові. І вже через 10 місяців у Львові зберуться найвідоміші фахівці світу, Європи у сфері лікування гриж»,- зазначив Мацей Сметанські (Maciej Śmietański), новообраний Почесний Амбасадор Львова, доцент Медичного університету в Ґданську, директор відділення хірургії в лікарні Ф. Жачека.

«Цього року, коли обирали Амбасадорів, то склад є особливим. Для міста Львова дуже велика честь, що люди, які так багато робили, – отримують статус і зможуть робити ще більше. Цей статус їм дасть творити ще більше. Цей проект народжує багато суміжних речей. Власне, одним з Амбасадорів під керівництвом «Львівське конференц-бюро» було розроблено програму «Львів – науковий». Дуже багато різних нових програм може з’являтися тому, що Амбасадор – це людина, яка має право не лице ініціювати, але має і певне зобов’язання перед міською радою, брати це в роботу і в щоденній рутині знаходити фінансування, організовувати»,- наголосив  Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

При відборі фіналістів Програми комісія брала до уваги тісний і тривалий зв'язок кандидата зі Львовом, успішність у ділових колах, лідерські здібності, наявність команди та послідовників, високий авторитет і хорошу репутацію у своїй галузі, публічну впізнаваність, а також особисту участь кандидатів в організації та проведенні конференцій.

З переліком дійсних Почесних Амбасадорів Львова можна ознайомитися на сайті http://ambassadors.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: