Головред львівської «Ратуші» Савельєв подарував Садовому яйця 

1511512459_1511512010837
фото: vgolos.com.ua

Виконком Львівської міськради прийняв рішення провести перевірку діяльності «Ратуші» і наступного тижня знову розглянути про фінансування комунальної газети.

Про це повідомляє кореспондент ІА Дивись.Info.

Під час розгляду питань змін до міського бюджету депутат міської ради Любомир Босаневич продемонстрував протокол рішення бюджетної комісії про виділення коштів на фінансування газети.

Редактор видання Микола Савельєв під час свого виступу на виконкомі заявив, що Садовий збрехав, коли говорив про те, що редакція не надала документів на проведення аудиту.

Він передав для Андрія Садового, якого на виконкомі не було, примірник газети «Ратуша» документи про інвертаризацію редакції, протоколи депутатських комісії, які погодили фінансування, а також два яйця з побажанням Садовому стати чоловіком, приходити на засідання виконкому і не боятися зустрічатися з людьми.

Нагадаємо, 17 листопада, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради розглядали питання щодо змін до міського бюджету Львова на 2017 рік. Виконавчий комітет не погодив зміни до бюджету Львова на 2017 рік в частині збільшення посадових окладів працівникам комунальної газети «Ратуша». За пропозицією міського голови Львова Андрія Садового це питання перенесли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: