Павло Коростильов вдруге став кращим спортсменом місяця на Львівщині

DSC06616

Найкращим спортсменом Львівщини за підсумками жовтня став член національної збірної команди України з кульової стрільби, двадцятилітній львів’янин Павло Коростильов, передає кореспондент Дивись.info.

«В кінці жовтня у місті місті Нью-Делі (Індія) відбувався фінал Кубку світу-2017 з кульової  стрільби, на якому Павло здобув срібну медаль. Він  виборов «Кришталеву земну кулю» у стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції 10 метрів. Павло є студентом Львівського училища фізичної культури. Треба відзначити велику працю його батька, Сергія Коростильова, заслуженого тренера України, майстра спорту міжнародного класу. Вірю, що Павло привезе нам олімпійську медаль, адже в нього вже стільки перемог і в юніорських, і в дорослих змаганнях. Також хочу відзначити, що в Нью-Делі Павлом  був встановлений новий рекорд світу серед юніорів», - розповів у коментарі журналістам голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський.

Нагадаємо, Павло Коростильов став найкращим спортсменом Львівщини у червні. Він блискуче виступив на Чемпіонаті світу-2017 з кульової стрільби в Німеччині.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: