У мережі сумують по раптово померлій українській журналістці

3c0b76bf_aad4_43e0_81f8_71457dbb4102_650x410

Колеги пишуть спогади про спільну роботу 24 листопада, в п'ятницю стало відомо про раптову смерть відомої української журналістки та продюсера Марії Адамской.

Про трагедію повідомили колеги Адамской на її сторінці Facebook.

У Марії Адамской відірвався тромб. Журналістці було всього 45 років. «У це просто неможливо повірити... Друзі, нашої Машки більше немає. Тільки що подзвонила близька Машуніна подруга і сказала, що кілька годин тому вона померла. Відірвався тромб. Що і як далі - буду тримати в курсі. Похоронами будуть займатися Машини близькі друзі», - написав Іван Воробйов.

Адамська працювала випусковим редактором на каналі СТБ, редактором на сайті «Українська правда», а останнім часом - продюсером на каналі ТСН Колеги журналістки шоковані звісткою про її раптову кончину і пишуть на її сторінці спогади.

«Маша.Ми працювали разом в «Деловая неделя – FT» на початку 2000-х, у 2003-2004. Тоді вона вразила мене своїм неймовірним темпераментом, відкритістю, готовністю пізнавати нове і ділитися з оточуючими, але в той самий час професійністю, розумом, чіпкою пам`яттю, непересічним талантом журналіста і редактора, здатністю бачити більше і робити правильні висновки. Маша завжди була у центрі уваги: вродлива, весела, розумна, вона ніби була народжена для того, щоб сяяти. А вчора Маша померла.  Відірвався тромб, як повідомили її друзі. Це шок, як так може бути, вона ж так любила життя...

RIP, Марія Адамська. Насправді люди не вмирають, душа хорошої людини продовжує жити на Небесах, а на землі живе пам’ять про неї», - написала журналістка Тетяна Висоцька.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: