Львів'ян просять допомогти собакам з притулку «Милосердя»

sobaka_3f714
Фото: Zik

Близько 300 чотирилапим із притулку «Милосердя» у Брюховичах напередодні зими потрібні харчі і медикаменти. Зробити благодійний внесок для притулку можна, придбавши календар з дитячими малюнками про тварин, у середу, 29 листопада, о 15.00 год. у Львівській копальні кави.

Про це повідомили в прес-службі ЛМР.

У Львові завершився конкурс шкільних малюнків «До чотирилапих, як до себе». 12 найкращих робіт стали ілюстраціями календарів на 2018 рік. Презентація відбудеться у середу, 29 листопада, о 15.00 у Львівській копальні кави на площі Ринок, 10. Усі кошти від продажу цих календарів стануть пожертвою на потреби собак з притулку «Милосердя».

Загалом на конкурс надійшло понад 150 робіт. Усі малюнки стосуються теми відповідального ставлення до тварин. Учасниками конкурсу стали школярі 7-8 класів, які у 2016-2017 навчальному році займалися або цьогоріч займатимуться за освітньою програмою «Маленький принц. Львів, що любить тварин».

Притулок «Милосердя» в смт Брюховичі працює під опікою Львівського товариства захисту тварин. Тут безпритульні собаки знаходять прихисток з 1992 року. Установа існує завдяки благодійним пожертвам.

Конкурс «До чотирилапих, як до себе» провели компанія «Кормотех», Львівське товариство захисту тварин, ЛКП «Лев», мережа ветеринарних клінік «Eurovet» і кінологічний центр «ДОК» за підтримки Навчально-методичного центру освіти Львова.

Додамо, «Маленький принц. Львів, що любить тварин» – інноваційний освітній проект, який вчить гуманного поводження з чотирилапими. Програма розкриває теми добробуту та гармонічного співіснування з тваринами, відповідальності та жорстокості людей щодо них. Курс вчить поважати домашніх тварин і розуміти їхні потреби. Базується на досвіді Великобританії. У Львові курс започаткували у 2016 році. Проект інтегрований у шкільну програму. Чотири уроки у межах курсу зоології та одне виїзне заняття на ЛКП «Лев» проводять для усіх семикласників. Це спільна ініціатива компанії Kormotech і департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. Партнерами проекту є онлайн-академія гуманної освіти, фонд Dog Trust та ЛКП «Лев».

Притулок для бездомних собак «Милосердя» – благодійна установа Львівського товариства захисту тварин, яка існує за внески членів організації, пожертви доброчинців і кошти, виділені міською владою. Розташований у смт. Брюховичі. Заснований у 1992 році за підтримки Міжнародного фонду захисту тварин. У притулку постійно живуть до 300 собак. Щороку вдається прилаштувати близько 30-40 вихованців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: