Суд заарештував екс-комбата «Донбасу»

28213102_36_large

У понеділок, 27 листопада, Жовтневий суд Маріуполя прийняв рішення заарештувати на два місяці колишнього командира добровольчого батальйону «Донбас», учасника акції протесту під Верховною Радою Анатолія Виногродського (позивний «Гал»).

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє «Рух звільнення», пише Апостроф.

«Суддя Жовтневого суду Маріуполя Олексій Томілін, попередньо закривши судове засідання від громадськості, відправив в СІЗО на 2 місяці нашого активіста, другого командира «Донбасу» Анатолія Виногродського (позивний «Гал»), якого в неділю схопили в Києві і вивезли в Маріуполь», – йдеться в повідомленні.

Крім того, судом було обрано запобіжний захід екс-бійцю батальйону ОУН Леоніду Литвиненку (позивний «Бек») у вигляді утримання під вартою на 60 діб.

Як повідомлялося, 26 листопада стало відомо, що в місті Новоград-Волинський Житомирської області кілька озброєних людей в повній амуніції викрали добровольця батальйону ОУН Леоніда Литвиненка (позивний «Бек»).

В цей же день в Києві на Оболонському проспекті затримали одного з колишнім командирів батальйону «Донбас» Анатолія Виногродського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: