У Львові більше половини сімей отримують субсидії

24279659
Фото: KP.UA

Станом на 1 листопада житлову субсидію у Львові отримує 126 031 сім’я (домогосподарства), що становить 50,7 % від кількості сімей м. Львова (в місті всього 248 500 сімей).

Про це повідомили в управлінні соціального захисту Львівської міської ради, передає прес-служба ЛМР.

Також зазначається, що за аналогічний період у 2016 році житлову субсидію отримували 107 108 сімей, що становило 43,1 %.

Середньомісячний дохід на особу в домогосподарствах, яким призначено субсидію, у жовтні становить 2782,95 грн.

Зазначимо, що житлова субсидія призначається з місяця звернення за її призначенням до дати закінчення опалювального сезону, але не більше ніж на 12 місяців, і розраховується: на неопалювальний сезон – з 1 травня по 30 вересня;  на опалювальний сезон – з 1 жовтня по 30 квітня. При цьому розмір субсидії на опалювальний сезон для домогосподарств, які використовують природний газ/електричну енергію для індивідуального опалення, розраховується з 16 жовтня по  15  квітня  включно.

Також тепер субсидія призначається лише або за місцем фактичного проживання, або за місцем реєстрації особи, і тепер це буде чітко відслідковуватись. Окрім того, тепер  не впливає на припинення призначення субсидії заборгованість до 340 грн., тобто 20 неоподаткованих мінімумім. Відтак, такі сім’ї матимуть право на призначення субсидії на наступний період.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: