У Львові один кілометр вулиці Пластової відремонтують за 39 мільйонів

24197324_1638467849554339_1362175536_o
Фото: частина дороги, яку відремонтують до 2019 року

Львівське комунальне підприємство «Львівавтодор» за результатами відкритих торгів 27 листопада уклав угоду з ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1» на капітальний ремонт вулиці Пластової за 38,9 млн грн.

Про це інформує «Наші гроші. Львів».

Йдеться про частину вулиці від вул. Богданівської до вул. Бескидської загальною протяжністю близько 1,3 кілометра.

Згідно з технічною документацією переможець торгів за ці кошти відремонтує не лише покриття дороги та облаштує тротуари, але проведе реконструкцію всіх комунікаційних мереж (водопостачання, каналізації тощо).

Окрім того, будуть встановлені нові дорожні знаки та устаткування для керування зовнішнім освітленням, а також озеленення прилеглих територій. Роботи планують завершити до січня 2019 року.

Участь у торгах загалом взяли п’ять компаній. Крім переможця, також ТОВ «Укртунельбуд», ТОВ «Гарантспецбуд ЛТД», ТОВ «Укрінвестбуд» і ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл». Пропозиції перших двох фірм були дешевшими і становили 35,8 млн грн та 35,9 млн грн, відповідно. Проте вони були відхилені, оскільки ТОВ «Тунельбуд» подало неправдиві відомості щодо відстуності заборгованості із сплати податків, а ТОВ «Гарантспецбуд ЛТД» не надало банківську гарантію.

Згідно з договірною ціною витрати ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1» на заробітну плату дорівнюватимуть 1,7 млн грн (4,37% від суми угоди), а прибуток — 234 тис. грн (0,6% відповідно).

Кінцевим бенефіціарним власником ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1» є Василь Хаврак, якому належать майже 95% акцій підприємства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: