Восьмирічну дитину, яку боялася вся школа, забрали із сім'ї

2086028

Хлопчика помістили в реабілітаційний центр.

У Києві спеціальна комісія вирішила забрати восьмирічного Артура в батька і помістити його в реабілітаційний центр. Про це повідомляє ТСН.

Хлопчик тримав у страху не тільки своїх однокласників, а й учителів, на яких теж кидався з кулаками. Нещодавно цілий клас столичної школи вимушено пішов на канікули через страхи перед Артуром.

Однак 29 листопада члени спеціальної комісії вирішили не переводити дитину в іншу школу, а забрати із сім'ї.

За хлопчиком прийшли соціальні працівники і відвезли його в реабілітаційний центр.

«Настільки це складна ситуація, і ми ходимо по замкнутому колу. На сьогоднішній момент ми не можемо за законом перевести його в іншу школу. І це не вирішить проблеми: він прийде в інший колектив - і будуть ті самі проблеми», - заявила заступник голови Деснянської райдержадміністрації в Києві Ірина Олексієнко.

Напередодні повідомлялося, що педагоги не можуть впоратися з агресивною дитиною і навіть самі потерпають від фізичного насильства. Його однокласники вже тиждень пропускають навчання, тому що їхні батьки бояться за життя своїх дітей.

Педагоги підозрюють, що причиною такої поведінки Артура може бути насильство в його ж родині. Про те, що хлопчик потерпає від сильної руки батька, журналістам розповідали різні люди, але жодної заяви в поліцію немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: