Погода у Львові: синоптики попереджають про значне погіршення погодних умов

1-104-890x395
Фото: Leopolis.news

Внаслідок впливу та проходження атмосферних фронтів від Балканського циклону та вторгнення холодної повітряної маси з північного заходу, на Львівщині 2 – 5 грудня очікується зміна погодних умов.

Сьогодні ввечері із збереженням вночі та вранці завтра у Львові подекуди туман видимістю 200-500 м, завтра на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу. Про це повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології. Мерія закликає усіх учасників дорожнього руху бути обережними.

Так, вдень 2 та 3 – 5 грудня очікується часом мокрий сніг та сніг, подекуди налипання мокрого снігу. Вдень 3 та вночі 4 грудня – місцями сильний сніг. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер північно-східний з переходом на північно-західний, 9 – 14 м/с, подекуди хуртовини. Температури повітря вночі 1 – 6° морозу, вдень від 2° до 3° морозу.

Мерія застерігає водіїв бути максимально уважними за кермом, обирати помірну швидкість і дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, обов’язково вмикати фари. Слід пам’ятати, що під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно обирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу.

Максимально обережними просять бути і пішоходів: носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: