НАБУ перевіряє купівлю Льовочкіним нерухомості у Франції

73729

Детективи Національного антикорупційного бюро підозрюють нардепа від фракції «Опозиційний блок» Сергія Льовочкіна у незаконному придбанні кількох об'єктів нерухомості, в тому числі у Франції.

Про це повідомляє портал «Слово і Діло».

Як повідомляється, увагу детективів бюро привернула купівля Льовочкіним житлового будинку у Франції, у місті Сен-Жан-Кап-Ферра за понад 40 млн євро. Крім того, інтерес слідчих викликали й інші придбання нардепа. Так, у своєму клопотанні НАБУ просить надати детективам доступ до договорів купівлі-продажу не тільки цього будинку, але і земельних ділянок в Обухові та Обухівському районі Київської області загальною площею понад 11 га.

Варто відзначити, що Льовочкін зазначив цей будинок площею близько 1056 кв. м у своїй декларації. При цьому детективи НАБУ вважають, що нардеп не надав достатніх доказів законності своїх придбань, а їх вартість не відповідає задекларованим доходам парламентарія, що дозволяє бюро підозрювати Льовочкіна у незаконному збагаченні.

Нагадаємо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура порушила стосовно народного депутата Сергія Льовочкіна кримінальну справу за фактом можливого незаконного збагачення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: