У Ємені вбили екс-президента

ali_abdalla_saleh

Представники єменської Партії народного конгресу офіційно підтвердили загибель екс-президента країни Алі Абдалли Салеха.

Представники єменської Партії народного конгресу офіційно підтвердили загибель екс-президента країни Алі Абдалли Салеха, передає РБК-Україна.

Повідомляється, що Салеха вбили на південь від столиці Ємену Сани разом з помічником генерального секретаря Партії народного конгресу Ясиром аль-Аваді. Також Reuters з посиланням на джерела в угрупованні хуситів повідомляє, що нападники пострілом з ручного протитанкового гранатомета зупинили броньовану машину, в якій знаходився Салех, після чого вбили його.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Ємені вбито колишнього президент країни. Партія Салеха спочатку заперечувала, що їхній лідер убитий, і заявляла, що він продовжує керувати силами в зіткненнях проти хуситів. Відзначимо, до цього в Сані в результаті чотириденних зіткнень між повстанцями-хуситами і їхніми колишніми союзниками - прихильниками Салеха - загинули не менше 245 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: