Львівський виконком знову не дав грошей газеті «Ратуша»

Виконавчий комітет Львівської міської ради не вніс до питання про зміни до міського бюджету на 2016 рік пункт про виділення 171 тис. грн комунальній газеті «Ратуша», передає кореспондент Дивись.info.

Як пояснила в.о. директора департаменту фінансової політики Ліна  Миколаїв, питання не включили у проект рішення, бо не було документів. Представник управління фінансового контролю додав, що для завершення перевірки господарської діяльності редакції потрібно ще дев’ять днів.

Натомість міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що виділення коштів на зарплати працівникам комунального підприємства не йдеться.

«На зарплату передбачено у бюджеті 1,5 млн грн. Зараз мова йде про додаткові кошти. Кожне комунальне підприємство міста може звернутися до міської ради з проханням надати додаткові кошти – «Ратуша» звернулася. Це право міської ради – давати чи не давати. Враховуючи, що попередні перевірки не були успішними, зараз триває перевірка, щоправда, зі складностями. Після цього керівник управління  публічно озвучить доповідь, і ми прийматимемо рішення», - заявив міський голова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: