У День ЗСУ військовослужбовці отримали позашляховик (фото)

24312459_951819661625781_2090441671893646678_n

Сьогодні, у 26-ту річницю створення Збройних Сил України, бійці 58 механізованої бригади, які обороняють східні рубежі нашої країни, отримали у подарунок повнопривідний позашляховик.

*промоція

Автомобіль дуже допоможе бійцям на передовій, адже саме цьому підрозділу нещодавно довелось майже 10 годин відбивати шалені атаки російських окупантів на Бахмутському напрямку. Тоді загинуло троє українських військовослужбовців.

За останні роки Українські Збройні Сили відчутно змінились. Бойова підготовка солдатів і офіцерів, оволодіння сучасною військовою доктриною та новими видами озброєння, за твердженнями спеціалістів, ставлять наше військо в один ряд з провідними арміями світу. Та все ж мобільне забезпечення військових підрозділів бажає кращого. Адже неможливо за такий короткий термін повністю переоснастити армію.

Народні депутати України Ярослав Дубневич та Богдан Дубневич вже не вперше проявляють ініціативу з поліпшення боєздатності нашого війська.

«Найкраще привітання до Дня Збройних Сил України - це реальна допомога! Ми з братом Богданом Дубневичем, від початку воєнних дій на сході, стараємось оперативно реагувати на нагальні потреби військових і допомагати їм. Цього разу хлопці звернулись з проханням про невеликий прохідний автомобіль. Хай добре їм служить і допомагає виконувати бойові завдання», - каже Ярослав Дубневич.

Юрій, військовослужбовець 58-ї бригади, якому нардеп особисто передав ключі від позашляховика, зазначає, попри те, що армія на даний час є достатньо забезпечена, цей джип дуже потрібний на лінії фронту.

«Будь-яка увага до нашого підрозділу укріплює бойовий дух бійців. Це яскраве свідчення того, що кожен українець, допомагаючи військовим, разом з нами прагне перемогти ворога. А такий позашляховик – це справжня знахідка для нас. Ним ми зможемо швидко пересуватись між блокпостами, перевозити все необхідне», - продовжує Юрій.

Цьогоріч це вже 10-ий автомобіль, переданий Богданом Дубневичем і Ярославом Дубневичем на потреби українського війська. Нещодавно, у День інженерних військ, повнопривідний джип отримали від нардепів Самбірські сапери.

*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: