Депутати вимагають від Садового прозвітуватися про кошти, виділені на аудит «Львівспецкомунтрасу»

DSC_7949-e1481961900303

Депутат Львівської міської ради Маркіян Лопачак просить міського голову Андрія Садового надати інформацію щодо використання коштів міського бюджету Львова на 2017 рік для проведення незалежного аудиту господарської діяльності ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Про це йдеться у запиті депутата, передає кореспондент ІА Дивись.info.

«У 2017 році в міському бюджеті Львова було передбачено фінансування на проведення незалежного аудиту господарської діяльності «Львівспецкомунтрансу» за 2016-2017 рр.

Проте, не забезпечивши проведення такого аудиту у 2017 році, з відповідних рішень про міський бюджет Львова на 2018 рік було вилучено бюджетні призначення на завершення незалежного аудиту господарської діяльності даного комунального підприємства. Окрім цього, стало відомо про матеріали перевірки діяльності цього підприємства Державною аудиторською службою України, проте жодної деталізованої інформації щодо матеріалів такої перевірки не було опубліковано» - йдеться у запиті депутата.

Відтак, він просить надати інформацію щодо використання коштів міського бюджету м. Львова на 2017 рік для проведення незалежного аудиту господарської діяльності «Львівспецкомунтрансу», інформацію про конкретні терміни завершення незалежного аудиту господарської діяльності цього ЛКП та загальний обсяг фінансування, необхідний для його реалізації, а також надати належно засвідчені копії матеріалів перевірки господарської діяльності ЛКП «Львівспецкомунтранс» Державною аудиторською службою України.

Читайте також: Бюджет Львова-2018: що пропонують львів’янам на наступний рік

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: