Львівський депутат вимагає покарати власників ресторану, де охорона побила АТОвців

67_full
Фото: Вголос

Депутат Львівської міської ради Андрій Рікота вимагає покарати власників ресторану «Старгород», де охорона закладу побила двох воїнів АТО, передає кореспондент ІА Дивись.info.

«2-го грудня 2017 року у ресторані «Старгород» на вул. П. Римлянина, 1 десять працівників охорони закладу жорстоко побили двох ветеранів російсько-української війни. Причиною побиття, за твердженням потерпілих, стали неодноразові вимоги військовослужбовців припинити звучання російськомовної низькопробної музики у ресторані. Вважаю, що такі явища у нашому місті – це ганьба для Львова, а людей, які дозволяють собі організовувати таке, слід жорстко притягувати до відповідальності. Фактично, відбувається реальне розпалювання ворожнечі та відкрита пропаганда російської культури у нашому місті», - сказав Рікота.

За його словами, якщо власників закладу не притягнути до відповідальності за вчинене, то є обґрунтовані побоювання, що все завершиться розправою та самосудом з боку самих львів'ян.

«Зважаючи на це, прошу забезпечити притягнення до відповідальності власників ресторану «Старгород» за такі дії та вжити всіх необхідних заходів для того, аби не допустити повторення таких фактів в майбутньому», – йдеться у зверненні депутата.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: