Львівським поліцейським видали велосипеди для патрулювання (фото)

24774879_1771417966493301_1943916181874042156_n
Фото: поліція

Сьогодні, 7 грудня, Консультативна місія Європейського Союзу (КМЄС) передала патрульній поліції Львова 12 велосипедів, уніформу та інше спорядження, вартістю понад 380 тисяч грн. (12 000 євро).

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Львова.

Зазначається, що до весни велосипедний поліцейський патруль, який складається з 40 офіцерів, буде проходити спеціальну підготовку.

Зокрема, передане устаткування є частиною постійної допомоги від Консультативної місії ЄС у впровадженні однієї з найкращих європейських практик - взаємодії поліції з громадою (community policing). 10 велосипедів використовуватимуть для велопатруля і 2 передали відділу зв‘язків з громадськістю патрульної поліції Львова.

Навчання для львівських велопатрулів буде проводити тренер інспектор патрульної поліції Львова Назарій Прінь, який попередньо отримав відповідну підготовку від експертів КМЄС та представників канадської поліції.

Додамо, поліцейський велопатруль працюватиме в парках та на вулицях середмістя для зручності громадян, аби бути поруч із ними та, у разі потреби, надати необхідну допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: