Аеропорт «Львів» веде переговори з іспанською компанією та англійським EasyJet

IMG_4515
директора ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» Тетяна Романовська

Поки львівський аеропорт по-справжньому надійно працює лише з Wizz Air.

Про це розповіла директор ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» Тетяна Романовська.

«Наш аеропорт зараз більш зорієнтований на Європу, але в наступному році ми додамо акценти ще й на Азію. Вже зараз ми маємо рейси у Тель-Авів, Баку та чартери у Єгипет і азійську Туреччину», - каже Тетяна Романовська.

Вона додала, у 2018 році відкриються декілька нових напрямків. Зокрема, Wizz Air відкриває рейси у Гданськ, Катовіце, Дортмунд та Лондон. Компанія Yanair обіцяє додати Грузію.

«Дуже очікуваним був рейс на Лондон, який відкриває Wizz Air. Зараз ми вже стали достатньо міцнішими для цього, до того ж пасажири мають час до вересня, щоби підготувати усі документи для мандрівки в Англію. Також потрібно провести потужну промоційну кампанію цього рейсу, як з боку України так і Англії.

Щодо інших лоукостів, то з Ryanair зараз перемовини призупинені. Деякі плани, які мав Ryanair вже підхопили інші. До прикладу, Wizz Air починає літати у Лондон. Також у нас почалася активна співпраця з італійським лоукостом Ernest Airlines. Ведемо переговори з іспанською компанією, з англійським EasyJet. Тож поки, по-справжньому надійно, працюємо лише з Wizz Air та покладаємо великі сподівання на розвиток співпраці з ними», - розповіла Романовська.

Також аеропорт «Львів» працює над відкриттям трансатлантичного перельоту у США (Нью-Йорк) та Канаду (Торонто). В середині 1990-х років у Львова вже було сполучення з Торонто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: