МОЗ запустило нову версію сайту для людей із вадами зору

24909711_889052831257823_5829046788653254109_n

Міністерство охорони здоров'я запустило новий офіційний веб-сайт.

Про це повідомили на своїй сторінці Міністерства охорони здоров'я у Facebook.

«Адреса лишилася незмінною, але ми абсолютно змінили структуру і підхід. Тепер сайт МОЗ – це сучасний ресурс зі зручним функціоналом та корисним контентом», - йдеться у повідомленні.

Загалом на новому сайті МОЗ є 10 основних розділів: «Про міністерство», «Громадянам», «Медичним працівникам», «Фахівцям», «Освіта», «Прес-центр», «Документи», «Контакти», «Довідник», «Онлайн форми».

У розділі для громадян розміщена інформація про права пацієнтів, порядок направлення на лікування за кордон, інформація про мережу кардіологічних центрів, де можна зробити безоплатне стентування в екстреному випадку; дані про стан закупівель ліків за державний кошт, а також корисна інформація про вакцинацію, поради лікарів.

Окрім того, на сайті розміщено карту медичних закладів по областях та населених пунктах, інформація про програму «Доступні ліки», відповіді на найпоширеніші запитання.

У розділах «Медичним працівникам» та «Освіта» розміщено інформацію про міжнародні протоколи лікування, інформація про автономізацію лікарень, навчальні заклади на науково-дослідні установи МОЗ України, роз'яснення стосовно навчання після закінчення медичного вишу.

На сайті є відповідні розділи для фахівців, які працюють у сфері охорони здоров’я – керівників медичних установ, фармвиробників, міжнародних партнерів, журналістів.

Також запрацювала версія сайту для людей з вадами зору, де можна збільшити шрифт, змінити фон на синій чи перевести сайт у чорно-білу палітру кольорів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: