На Львівщині відбудеться Всеукраїнський конкурс молодих вокалістів з усієї України

_15_20_1513003921_600x600_3_0

Упродовж 15-20 грудня за ініціативи департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації  на Львівщині триватиме Всекраїнський конкурс молодих вокалістів імені Василя Сліпака.

Конкурсні прослуховування відбудуться на базі Львівської обласної філармонії із залученням Академічного симфонічного оркестру філармонії, передає прес-служба ЛМР.

Творче змагання оцінюватиме авторитетне журі, яке очолять співголови: Сергій Магера, Ольга Пасічник. Члени журі – це відомі музиканти, зокрема: Валерій Буймистер, Софія Соловій, Олег Махлай, Тарас Криса. Виконавчим директором конкурсу запросили заслуженого артиста України Олега Созанського.

У конкурсі візьмуть участь 40 солістів – вокалістів академічного співу за чотирма номінаціями (сопрано, мецо-сопрано, тенор, бас/баритон) з усіх регіонів України віком до 30 років.

Захід відбудеться з метою збереження традицій національної вокально-виконавської школи та її інтеграції у світовий культурний простір, виховання виконавської культури студентів музичних факультетів і відділень навчальних закладів, а також популяризації та впровадження в активну навчально-виконавську практику вокальних творів західноукраїнських композиторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: