Вакарчук заперечує свої президентські амбіції, але вимагає реформ (відео)

618244

Фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук оприлюднив у соцмережах відеозвернення, в якому заперечив свої президентські амбіції.

«Влада як така мене не цікавить. Я ніколи не співпрацював із жодними політтехнологами, не обговорював з ними навіть гіпотетичні політичні плани. Ніколи не замовляв соціологічним компаніям дослідження на тему своїх президентських чи інших політичних рейтингів. І взагалі до публікації таких рейтингів ставлюсь стримано. А ще більш стримано – до їхнього обговорення, оскільки вважаю, що у країні сьогодні є точно більш важливі речі для обговорення», – зазначив він.

Водночас, за словами Вакарчука, він позиціонує себе як громадського діяча і очікує від влади, зокрема, створення Антикорупційного суду, зміни виборчого законодавства, реформи державної служби та СБУ, початку дієвої приватизації, запровадження принципів прозорої комунікації. Також Вакарчук очікує від влади, що вона має «публічно окреслити межі дозволеного».

«Я з радістю підтримаю того політика, владного чи опозиційного, чи партію, яка представляє його чи її, якщо вони спроможуться виконати ці 10 пунктів. Ніколи, за жодних обставин, не підтримаю того, хто не зможе виконати хоча б одного з них. Байдуже, закінчується його чи її прізвище на «-ко» чи на щось інше», – заявив музикант.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: