Димінському повідомили про підозру

ae6c5b3-1

Правоохоронці намагаються встановити місце перебування підозрюваного.

Власник ФК «Карпати» Петро Димінський особисто перебував за кермом Mercedes, який збив на смерть молоду жінку Наталію Мацевко.

Про це повідомили у Департаменті комунікації Національної поліції України.

«7 грудня слідчі повідомили цьому громадянину про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Згідно з ККУ, йому загрожує від трьох до восьми років в’язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Як зазначається, після призначення низки процесуальних дій слідчі встановили, що охоронець Димінського, який назвався водієм вбивчого авто, насправді не перебував за його кермом.

«Натомість слідчі зібрали достатню кількість доказів того, що автомобілем «Мерседес» керувала інша особа», - запевнили у поліції.

Своєю чергою прес-секретар генпрокурор Юрія Луценка уточнила на своїй сторінці у Facebook, що ГПУ було надано дозвіл на затримання Димінського.

«Суд задовільнив клопотання Генпрокуратури та надав дозвіл на затримання Димінського Петра Петровича та доставку його до суду для обрання запобіжного заходу - тримання під вартою», - наголосила Лариса Сарган.

Наразі тривають заходи зі встановлення його місцеперебування та виклику до слідчих. У разі неприбуття підозрюваному буде обрано запобіжний захід та організовано заходи з його розшуку.

Нагадаємо, що 18 серпня автомобіль Петра Димінського потрапив у ДТП, в результаті якої загинула молода жінка. Інформація про те, чи був за кермом саме бізнесмен, досі не була підтверджена. Провину за аварію взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ. Сам Петро Димінський зараз перебуває у Швейцарії, куди виїхав невдовзі після аварії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: