Львівщиною пронісся сильний вітер: пошкоджено дахи і машини, постраждала дівчина

25299135_1564468440301317_4254249337807601223_n

Протягом доби 11 грудня, внаслідок ускладнення погодних умов, (сильний вітер) травмовано 1 особу, пошкоджено дахи 2 будівель. Підрозділами ДСНС здійснено порізку 4 повалених дерев.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

Зокрема о 07:30 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в м. Трускавець, на вул. Мазепи, 4 внаслідок ускладнення погодних умов (сильний вітер) зірвало фрагмент покрівлі будинку, внаслідок чого було перекрито прохід до будинку та пошкоджено автомобіль «Hundai L10». Рятувальники 7 ДПРЧ м. Трускавець розрізали та прибрали фрагмент покрівлі з проходу в під’їзд.

О 15:43 надійшло повідомлення про те, що в м. Трускавець, на вул. Городище, внаслідок ускладнення погодних умов (сильний вітер) впало дерево на проїжджу частину та перешкоджає руху транспорту. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по розрізанню дерева та прибирання його з проїжджої частини.

О 15:49 надійшло повідомлення про те, що в м. Борислав, на вул. Озерна, внаслідок ускладнення погодних умов, (сильний вітер) пошкоджено дах на площі 64 кв.м. нежитлового будинку.

О 16:32 надійшло повідомлення про те, що в м. Дрогобич, на вул. Шашкевича, внаслідок ускладнення погодних умов (сильний вітер) впало дерево на житловий будинок. Роботи по розрізанню дерева будуть проводитись з настанням світлої пори доби 12 грудня.

О 17:15 надійшло повідомлення про те, що в м. Трускавець, на вул. Стебницькій, внаслідок сильного пориву вітру відбулося руйнування даху балкону з елементами стіни на 9-му поверсі житлового будинку. Внаслідок чого травмовано дівчину 2000 року народження. Потерпілу госпіталізовано до Трускавецької міської лікарні в стані середньої важкості.

О 17:22 надійшло повідомлення про те, що в м. Борислав, на вул. Трускавецька, на проїжджу частину автодороги Борислав-Трускавець впало дерево та пошкодило автомобіль «Skoda Fabia». Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по розрізанню дерева та прибиранню його з проїжджої частини.

О 21:30 надійшло повідомлення про те, що в с. Гребенів Сколівського району внаслідок ускладнення погодних умов (сильний вітер) впало дерево на проїжджу частину та перешкоджає руху транспорту. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по розрізанню дерева та прибирання його з проїжджої частини.

12 грудня о 02:07 надійшло повідомлення про те, що в с. Ралівка Самбірського району внаслідок ускладнення погодних умов (сильний вітер) впало дерево на проїжджу частину та перешкоджає руху транспорту. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по розрізанню дерева та прибирання його з проїжджої частини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: