Ще одному фігуранту справи Саакашвілі оголосили про підозру

1018816228

Прокуратура оголосила про підозру ще одній людині з Росії, яка проходить по справі колишнього президента Грузії і лідера «Руху нових сил» Михаїла Саакашвілі.

Прокуратура оголосила про підозру ще одній людині з Росії, яка проходить по справі колишнього президента Грузії і лідера «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі. Про це в понеділок, 11 грудня, заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко в ефірі «Свободи слова», передає РБК-Україна.

«Дві людини, які співпрацювали з нами під час фіксації і передачі сотень тисяч доларів і євро Северіону Донгадзе, який є помічником Саакашвілі в реалізації акцій, і далі співпрацюють з нами. Ще один чоловік з Росії, який фіксувався на плівках, отримав від нас заочне підозра так само, як і Курченко», - сказав він.

Водночас Луценко відкинув версію, згідно з якою один з агентів СБУ, який допомагав отримати записи розмов Саакашвілі з Курченком, залишився в Росії, через що прокуратура втратила частину доказів.

«Я відкидаю цю версію, це незграбний спосіб захисту людей, яких ми зафіксували в контактах», - зазначив Луценко.

Нагадаємо, раніше Луценко заявив, що ГПУ готова залучити експертів Федерального бюро розслідувань США і поліції Великобританії (Скотланд-Ярд) до розслідування кримінального провадження Михаїла Саакашвілі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: