Антипремія «Золотий Буратіно»: студенти номінували українських політиків

img_3864

До першої трійки номінантів увійшли Міхеіл Саакашвілі, Олег Ляшко та Юлія Тимошенко.

13 грудня у столиці активісти Communication Group влаштували сатиричну акцію «Золотий Буратіно», під час якої вказали на провали українського політикуму, передає «Громадське радіо».

Так, до першої трійки номінантів за політичну деградацію увійшли лідер «Руху Нових сил» Міхеіл Саакашвілі. Йому присудили перше місце у номінації «Карлсон року». Другу сходинку віддали очільнику Радикальної партії Олегові Ляшку у номінації «Джекпот року». А замикає трійцю лідер БЮТ Юлія Тимошенко – «Бабця-гектар року» через активну протидію відкриттю ринку землі.

Активісти кажуть: для більшої правдивості навіть розстелили біля входу до цирку у Києві червону доріжку та вбралися у мантії.

«Сьогодні ми вирішили потішити публіку України і провести таку напівгумористичну, жартівливу, позитивну, креативну акцію" Золотий Буратіно- 2017"… Новини політичні у нас, ви знаєте, досить сухі. То судові розгляди є зараз топ-новинами, то інші сцени з Верховної Ради, які очевидно не приносять позитиву громадянам», – пояснює задум один з організаторів акції, директор агентства Communication Group Володимир Манько.

А от почесним журі конкурсу стали студенти Києво-Могилянської академії, Політехнічного інституту та Національного університету ім. Шевченка. Вони і складали рейтинги й загалом визначили 13 номінантів для українських топ-політиків за регрес реформ в Україні.

Серед інших номінантів антипремії цьогоріч – Віктор Янукович («Безхатько року»), Наталя Корчак («Наташка золота ручка»), Дмитро Добкін («Уфолог року»), Андрій Садовий («Самонеміч року») та інші.

Організатори позиціонують таку акцію як студентську і наполягають: не мають політичних симпатій до будь-якої зі сторін. Таку акцію вже проводили. Востаннє – 2013 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: