«Мене мучить постійний голод»: жертва анорексії важила 32 кг, але видерлася завдяки тренуванням (фото)

disease

Емель Льюїс з Великобританії у віці 15 років стала жертвою анорексії і довела свою вагу до жалюгідних 32 кілограм постійної дієтою і вправами. Коли їй намагалися допомогти, вона думала, що рідні хочуть зруйнувати її життя. У 21 рік дівчина взялася за штангу і обернула своє життя назад, а фото «до» і «після» опублікувала онлайн.

22-річна Емель Льюїс з Гаддерсфілда шість років страждала від нервової анорексії, і в пік розлади її вага становила всього 32 кілограми, розповідає Daily Mail. Перші ознаки анорексії з'явилися у дівчини у віці 15 років, коли вона почала відчувати себе «товстої і потворною» серед друзів і не могла знайти хлопця.

На піку розладу дівчина харчувалася майже виключно рисовими хлібцями, пшеничними пластівцями і салатом.

Коли вага Емель впав до 32 кілограм, вона стала носити дитячий одяг. Дівчина відмовлялася від лікування і була переконана, що оточуючі намагаються зруйнувати її життя, а не допомогти. Вона розповідає, що не відчувала слабкість, але їй постійно було холодно.

#transformationtuesday ??When nobody else believed in me, I believed in myself. I made the decision to recover and the only way I learned was by going through it on my own. Each time I fell down I rose up just that little bit stronger, because I was determined that I wouldn't be beaten. The hardest thing about my recovery was believing I was worth it, but today I can say with pride that I am bloody worth it and nothing is going to stop me now? So no matter how tough the road gets, keep going, keep believing in yourself and remember...you are worth it! ? #anorexiarecovery #strongnotskinny #believeinyourself #bodypositive #determination #igotthis ##eatforlife #eatforgains #gains #gym #gymgirl #fitness #fitnessjourney

Публикация от Emelle Lewis (@emellegetswell)

Життя Емель змінилася, коли вона підписалася на канали вилікувалися від анорексії дівчат в інстаграме. До неї прийшло розуміння, що вона не бажає ранньої смерті, і вона сказала мамі, що хоче почати займатися силовими вправами, щоб набрати кілограми.

Тепер Емель їсть шість разів, щодня поглинає 2 800 калорій і робить в спортзалі силові вправи. Важить вона 55 кілограм.

В інтерв'ю Емель розповідає, що найскладнішим для неї було розгорнути життя протилежно напрямку, в якому вона рухалася останні шість років.

Емель вважає, що силові вправи дуже допомогли їй в процесі одужання, і радить всім зосередитися на чомусь, що дійсно приносить задоволення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: