Жінка, ховаючись від патрульних, залізла під автомобіль

211046

Патрульні по гарячих слідах виявили підозрюваних у злочині, одна з них ховалася під автомобілем.

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Львова.

Вночі, патрульні отримали виклик на вулицю Федьковича, де троє невідомих побили та обікрали чоловіка.

Інспектори прибули на місце та дізналися в потерпілого, що дві жінки та чоловік забрали в нього мобільний телефон та банківську карточку. Патрульні отримали детальний опис нападників та почали перевіряти прилеглі вулиці і вже невдовзі помітили двох підозрілих осіб.

«Під час спілкування з патрульними, громадяни помітно нервували. При поверхневій перевірці в них виявили банківську карточку, яка належить потерпілому. На місце події скерували слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції. Поки осіб перевіряли в базі даних, один з інспекторів помітив під автомобілем Mercedes-benz Sprinter ще одну учасницю події», - розповіли патрульні.

Жінку попросили вилізти з-під транспортного засобу, куди вона заховалася, як тільки помітила службовий автомобіль поліції.

В неї виявили мобільний телефон такої самої моделі, як і викрадений у потерпілого. 42-річного мешканця Тернопільської області, 35-річну жінку без постійного місця проживання та 28-річну мешканку Закарпатської області доставили до відділу поліції. Справу розглядають слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: