Зона АТО: унаслідок ворожих обстрілів двоє українських захисників зазнали поранень

c832a649338363577954075a4aee0137
Фото: ТСН

У зоні АТО російсько-окупаційні війська і далі порушують перемир’я, застосовуючи заборонені міномети та озброєння танка. Із настанням темної пори доби кількість обстрілів зросла.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«На Луганському напрямку у вечірню пору ворог зі 120-ти та 82-мм мінометів і гранатометів неодноразово вів вогонь довкола Луганського, Троїцького, Новоолександрівки та Трьохізбенки. З озброєння БМП противник порушував перемир’я біля Світлодарська», – йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку ворог зосередив свою активність у передмісті Мар’їнки. Тут у першій половині дня агресор неодноразово вів вогонь з мінометів різних калібрів та усього спектру піхотного озброєння. Увечері по оборонних укріпленнях ЗСУ в цьому районі стріляв танк.

Неспокійно було поблизу Пісок, Верхньоторецького, Водяного, Лебединського і Талаківки. Підступи до цих населених пунктів окупанти обстрілювали із гранатометів різних типів та легкого піхотного озброєння.

Загалом за минулу добу зафіксовано 24 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ. У більш як половині випадків сили АТО придушували вогневу активність агресора.

Унаслідок ворожих обстрілів двоє українських захисників зазнали поранень, ще двоє – бойових травм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: