На Львівщині відбувся Благодійний вечір Пласту

25354148_1646170905425715_1231171209361779039_n_1513418233_613x459.75_3_0

У п’ятницю, 15 грудня, у Центрі Митрополита Андрея Шептицького відбувся Перший благодійний вечір Пласту.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

На захід, що влаштували із метою презентувати досягнення та плани скаутської організації, запросили представників влади, бізнесменів, громадських діячів, успішних людей різних професій, які зацікавлені в розвитку свідомої української молоді.

Розпочався благодійний вечір неформальним спілкуванням та обміном спогадів почесних гостей про пластування .

«Уже більше 50 років я є пластуном і все моє свідоме життя супроводжується ідеєю про велику гру. У Пласті, який плекає вірність Богові і Україні, молодь відкриває Богом даний потенціал і гідність. Сьогодні Україна, як ніколи, потребує провідників: людей злагоди, людей ідейних та жертовних, молодь, яка вміє жити в мирі, з певністю та взаємною довірою. Усього цього навчає пластування. Тож зараз треба допомогти Пласту розвинутись», - закликав під час вечору у своєму відеозверненні Владика Борис Гудзяк, який не зміг приїхати на захід, однак запевнив присутніх у своєму духовному перебуванні у Львові.

«Виховання самодисципліни, праця над собою та над справою протягом довгих років, а часом протягом всього життя – це те, що Пласт може передавати з покоління в покоління. Це найкращий спосіб активізації суспільства, що дозволяє мати розуміння з ким і як будувати державу», - зазначив під час Благодійного вечора посол Канади в Україні Роман Ващук.

В межах вечора відбувся тихий аукціон, на якому всі охочі могли придбати картини, дерев’яні вироби та інші лоти ручної роботи. Ціль аукціону — залучення 100 тисяч гривень, які будуть спрямовані на оновлення домівок, в яких пластуни проводять заняття з дітьми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: