У Севастополі комуністи приймали дітей в піонери і хором співали «Поверніть Сталіна»

krym_stalin_3

У Севастополі з нагоди 138-го дня народження радянського диктатора Йосипа Сталіна провели урочисті збори, на яких учасники обговорили його діяльність, і виконали пісню «Поверніть Сталіна».

У Севастополі з нагоди 138-го дня народження радянського диктатора Йосипа Сталіна провели урочисті збори, на яких учасники обговорили його діяльність, і виконали пісню «Поверніть Сталіна», передає ZIK

Як повідомляє «Крим.Реалії», перед початком заходу учасникам показали документальний фільм про «досягнення сталінської епохи», звучали пісні 30-х – 50-х років.

Збори відкрив севастопольський комуніст і співак Сергій Курочкін, який зображав Сталіна. Він заявив присутнім, що після його смерті «на могилу насипають сміття, але потім все розгребуть, і почнуть нести квіти».

Керівник севастопольських комуністів Василь Пархоменко привітав присутніх і розповів про «досягнення» Сталіна і Радянського Союзу. За його словами, Сталін «прийняв країну в руїнах, втратив кохану дружину, сина, пережив зраду друзів, зміг проявити залізну волю і побудувати соціалізм».

Пархоменко згадав недавню прес-конференцію російського президента Путіна і сказав, що «за Сталіна корупції не було, і чиновники навіть подумати не могли творити такі неподобства, як зараз». Керівник севастопольських комуністів зазначив, що останнім часом до нього все частіше звертаються з побажаннями «повернути Сталіна і його тверду руку».

Комуністи вручили комсомольцям і піонерам спеціально зроблені до зібрання прапори, прийняли кількох школярів в піонери. Діти сказали піонерську клятву радянських часів.

Після урочистої частини самодіяльні танцюристи і співаки дали концерт.

Правозахисники відзначають, що в Криму мілітаризація освіти поставлена ​​на потік, щоб підготувати дітей до війни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: