Бюджет області прийматимуть 21 грудня

IMG_0803-2

Позачергове засідання сесії Львівської облради відбудеться 21 грудня. Так сьогодні вирішили на президії ЛОР, передає кореспондент Дивись.info.

Позачергове засідання сесії Львівської облради відбудеться 21 грудня. Так сьогодні вирішили на президії ЛОР, передає кореспондент Дивись.info.

«Ми розглянемо найважливіші питання 2018 року - обласний бюджет та програму соціально-економічного розвитку області. Також буде ще 8 питань, які були підтримані на президії, плюс екологічний блок, який був включений в порядок денний попередньої сесії, але, на жаль, до нього не дійшли. Прогнозую, що в нас відбудеться добре обговорення проекту бюджету. Завтра  - фінальне засідання бюджетної комісії, яка розгляне всі правки і пропозиції, які були подані під час засідань постійних комісій», - розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Серед інших питань, які планується до розгляду на позачерговій сесії  - прийняття програми «Електронна Львівщина» на 2018-2020 роки, стратегія управління відходами у Львівській області до 2030 року та затвердження кошторису видатків на утримання апарату Львівської обласної ради на 2018 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: