Москаль: Я Туці наб'ю морду, якщо він ще раз згадає про Закарпаття.

18165704_ak

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль переконує, що на Закарпатті немає жодного сепаратизму.

Крім того, опальний чиновник попередив заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених Георгія Туку не поширювати неправдиві чутки про регіон. Таку заяву він зробив у коментарі ресурсу «Гордон».

«Сепаратизму на Закарпатті не було, немає та ніколи не буде. Якщо пан Тука через свою недорозвиненість не розуміє, що таке національна символіка та державний прапор Угорщини, нехай не лізе в ті справи, які не є пов'язаними з його повноваженнями. Ми не вивішуємо тут прапори "ДНР", "ЛНР" чи РФ. Вивішуємо символіку, дозволену трьома законами України. Безграмотних людей не можна в уряд пускати», – підкреслив політик.

Водночас посадовець наголосив, що Закарпаття не перебуває під окупацією, а угорська громада жодної загрози для України не становить – всі ці проблеми є надуманими.

«Що стосується других паспортів, то насамперед це проблема Києва, а вже потім – Закарпаття. Багато людей із прикордонних сіл працюють в Угорщині лікарями, учителями, ким завгодно. Жодної загрози угорці Українській державі не становлять – їхня чисельність від усього населення України становить лише 0,04%. Що ви до них причепилися?», – пояснює Москаль.

Крім того, чиновник попередив заступника міністра щодо гучних заяв про регіон.

«Хто такий цей Тука? Він у житті на Закарпатті не був! Може, Тука – член агентури ФСБ і розхитує ситуацію? Оскільки він – заступник міністра з окупованих територій, нехай вибере собі кабінет у Сімферополі, Донецьку чи Луганську і там сидить і варнякає, що хоче. Якого хріна він сюди лізе? Я десь його зустріну в Києві та обов'язково йому це все висловлю в нелітературній формі. Нехай цей ідіот Тука йде та звільняє окуповані території, а не розносить плітки. Я Туці наб'ю морду, якщо він ще раз згадає про Закарпаття», – обурився голова Закарпатської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: