На Львівщині зіткнулися «Мерседес» та рейсовий автобус: є постраждалі (фото)

PM447image002

Дорожньо-транспортна пригода сталась 16 грудня, о 5.50, на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород у селі Луки Самбірського району.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Зіткнулись автомобіль «Мерседес Віто», яким керував 23-річний мешканець Чернівецької області, та автобус «Еталон», що здійснював перевезення пасажирів за маршрутом Львів-Самбір, за кермом якого перебував 58-річний мешканець Старосамбірського району.

Внаслідок зіткнення травмовані двоє пасажирів маршрутного автобуса – 47-річна мешканка Самбірського району, у якої медики діагностували забій грудної клітини та 27-річний мешканець Старосамбірського району, у якого лікарі виявили струс головного мозку та забої. Також травмований водій «Мерседеса», у якого ушкоджене обличчя та його 46-річна пасажирка, мешканка Чернівецької області, котра отримала забій обличчя та рвану рану руки.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: