Патрульні зупинили львів'янина, який намагався вкоротити собі віку

231189511
Фото: ілюстративне

Вчора, близько 17 години, патрульні отримали повідомлення, що на вулиці Шевченка, невідома особа порушує громадський спокій та чіпляється до людей.

Інспектори прибули на місце та виявили чоловіка з ознаками алкогольного сп’яніння, який тримав в руках ніж, повідомили в прес-службі патрульної поліції Львова.

«Коли громадянин побачив патрульних, то почав погрожувати, що вкоротить собі віку. Офіцери, спільно з працівниками ДСО, почали вести розмову з чоловіком, проте він не реагував та агресивно себе поводив. Коли патрульні побачили, що громадянин почав наносити собі тілесні ушкодження то вирішили діяти», - розповіли патрульні.

Вони застосували спецзасіб Терен 4М, скористалися моментом та вділи на чоловіка кайданки, щоб він не завдав нікому ушкоджень.

Затриманому негайно викликали бригаду швидкої медичної допомоги. Коли приїхали медики, чоловік продовжив агресивно себе поводити та не давав їм підступитися до себе.

Патрульні допомогли лікарям госпіталізувати особу, а також, вже у медичному закладі, тримали потерпілого, оскільки той потребував хірургічного втручання. Спільними зусиллями, 32-річному чоловіку врятували життя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: