Святий Миколай завтра завітає до пацієнтів Львівського «ОХМАТДИТу»

миколай
фото: Українські традиції

Про це керівництво закладу повідомило журналістам Дивись.info.

Нині у лікарні вже сяють дві новорічні ялинки. Завтра з’явиться ще одна. А передноворічний настрій пацієнтам подарує Святий Миколай, який о 10 завітає в «ОХМАТДИТ» зі своїми помічниками.

«Будуть з педколеджу студенти перевдягнуті в ангелів і Святого Миколая. Роздаватимуть діткам подарунки. Вони мають міні-програму – розповісти діткам віршик, а також послухати віршик від дітей. Ось так буде виглядати свято», - каже методист Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» Алла Гунька.

Ходитиме Миколай з помічниками по усіх відділеннях.

За словами медиків, для маленьких пацієнтів їхньої лікарні цей день справді особливий.

«День Святого Миколая, враховуючи, що ми дитяча лікарня, для нас є дуже важливим святом. І ми розуміємо, наскільки сумно, коли дитина лежить в лікарні, а можливо, Миколай чекає її десь вдома, але невідомо, коли вона його побачить. І відповідно кожного року намагаємося привернути до себе увагу благодійників, людей, які мають добру волю подарувати нашим дітям щастя. Ми зі своєї сторони цьому широко сприяємо, і тому кожного року 19-го грудня ми робимо таку розважальну програму для діток, які є в стаціонарі, даруємо подарунку. І вони не мають відчуття втраченого свята, вони мають гарний настрій і це сприяє одруженню », - зазначає головна лікарка Львівського «ОХМАТДИТу» Мар’яна Возниця.

Олег ГАЛІВ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: