Син судді, який дозволив розігнати Майдан, зареєстрував дві дорогі машини – Land Cruiser та Porsche

аблов-фото

Іван Євгенійович Аблов 11 листопада 2017 року зареєстрував  Toyota Land Cruiser 200, а у червні 2017 – Porsche Panamera 2012 року випуску.

Про це свідчить витяг із транспортного реєстру МВС, пишуть Наші гроші.

Згідно з декларацією, Іван Аблов є сином заступника голови Окружного адмінсуду Євгена Аблова.

Toyota Land Cruiser 200 станом на грудень 2017 коштує від 1,94 млн грн. А вживані  Porsche Panamera 2012 року в мережі продають за 1,5 млн грн.

Син судді Аблова 1996 року народження. На сторінці у соціальній мережі Facebook вказує, що навчається в Національному університеті «Одеська юридична академія».  З квітня по листопад 2017 року син судді реєструвався як фізична особа-підприємець із основним видом діяльності «пасажирський морський транспорт». У графі «інформація про здійснення зв’язку з ФОПом» Іван Аблов вказав номер, який у Facebook-у прив’язаний до сторінки Каріни Галич, яка вказує, що є працівницею НУ «Одеська юридична академія».

Євген Аблов – суддя, який 2013 року зобов’язав «Беркут» розігнати Майдан для встановлення новорічної ялинки, і це призвело до кривавого протистояння.

Аблов розглядає найрезонансніші справи в Окружному адмінсуді. Так, у липні 2017 колегія з Абловим відмовилася скасовувати рішення конкурсних торгів, за якими у лютому 2015 закуплялися «рюкзаки Авакова». А восени 2017 трійка суддів на чолі з Абловим допомогла очільнику ДФС Роману Насірову перекласти відповідальність по справі Онищенка на місцеві ДПІ. Причому, як з’ясували «Наші гроші», справа була з порушенням розподілена на трійку Аблова, а сам розгляд відбувався у письмовому режимі без залучення САП і НАБУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: