У Львові презентували фільми-переможці конкурсу від облдержадміністрації

DSC07415_1513606102_613x408.66666666667_3_0

Сьогодні, 18 грудня, у приміщенні Львівського музею історії релігії, презентували кінопроекти–переможці конкурсу на підтримку регіонального кінематографу, зняті цього року за сприяння Львівської обласної державної адміністрації та Львівської облради.

Із 8 кінопроектів поданих на конкурс, шість фільмів отримали фінансування з обласного бюджету у межах реалізації Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства в області на 2017 рік, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Відтак присутнім продемонстрували кінострічки, що сприяють формуванню духовних та естетичних цінностей суспільства, а також розвитку регіонального кіно.

Серед обраних кінострічок - документальний фільм «Духовна музика України», документально-ігровий фільм «Українці у Польському війську. Від Судової Вишні до Львова», патріотичний мультфільм «Як Українці на Москву ходили», документально-ігровий фільм «Михайло Вербицький: Серце запалене любов’ю», мотиваційний пригодницький фільм «Інтернет-наркоман», а також короткометражний художній фільм на соціально-історичну тематику «Переселені душі»

Основні критерії оцінки проекту  - актуальність, інноваційність, реалізація до кінця року, висока художня якість, стратегія реалізації та просування.

Зазначимо, на конкурс на підтримку регіонального кінематографу у 2017 році виділили 400 тис гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: