У Львові встановлять меморіальну таблицю членам ОУН на Городоцькій

dsc3674-6f612cadaca64538e34ce0a4c1544074
Фото: Львівська міська рада

Сьогодні, 18 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив встановлення меморіальної таблиці Василеві Біласу та Дмитрові Данилишину на фасаді будинку №20 на вулиці Городоцькій.

Як зазначив начальник управління регулювання забудови Володимир Данилюк, сам текст вже погоджений на робочій групі з питань встановлення меморіальних таблиць, передає кореспондент ІА Дивись.info.

На що, депутат Львівської міської ради від Української Галицької Партії Мирослав Данилків висловив своє зауваження щодо даного питання. «Українська галицька партія вважає, що ми спішимо в даному випадку, адже до цього питання потрібно підійти виважено. Оскільки стосунки в нас досить складні між Україною та Польщею», - заявив депутат. Він зазначив також зазначив, що в УГП є пропозиція залишити первісну пропозицію меморіальних таблиць борців, які були страчені польською окупаційною владою.

Натомість, Андрій Садовий зазначив, яку пропозицію виконком отримав, за таку й проголосували. «Ми жодної іншої пропозиції не отримували», - додав Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: