Які позашкільні заклади обирають школярі Львова. Дослідження

9_1

Найбільше львівських школярів можна знайти у музичних, танцювальних і художніх школах.

Такими є дані соціологічного моніторингу «Якість життя у Львові», повідомляє Дивись.info.

Сьогодні у Львові 41% дітей відвідують заклади позашкільної освіти, культурно-освітні секції і гуртки. При цьому, 38% з них надають перевагу музичним, танцювальним і художнім школам. Варто зазначити, що у 2013 році таких дітей було всього 11%.

Також юні львів’яни відвідують гуртки у школах (31%) і приватні секції, культурні інституції, громадські організації (28%). Відвідуваність гуртків у школах скоротилася у порівнянні з 2016 на 10%. Натомість цього разу з’явився 1% тих школярів, які відвідують релігійні гуртки та організації.

Скріншот презентації дослідження

Читайте також: Соціологи визначили, кому найбільше довіряють львів’яни

Нагадаємо, результати опитування презентували 14 грудня. Це вже третє дослідження. Попередні два проводили у 2013 і 2016 роках. Зазначимо, соціологи опитали 1200 респондентів, віком від 18 років. Метод збору інформації: поквартирне опитування «face-to-face». Похибка репрезентативності вибірки не перевищує 3,5%. В основі вибірки закладено поділ міста на 39 мікрорайонів.

Дослідження проводила команда Інституту міста та СА «Фама» в рамках проекту «Громади в дії». Повну презентацію можна переглянути тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: