9 туристичних напрямків для зимової подорожі за версією National Geographic

326_one_max
Фото: 4mama

Щорічно експерти видання створюють список туристичний напрямків, які неодмінно слід відвідати в зимовий період.

Науково-популярне видання National Geographic назвало дев'ять туристичних напрямків для зимової подорожі на будь-який смак, пише «Новое время».

Японія

Земля висхідного сонця в зимовий період стає ще чарівнішою, а фестивалі додають ще більше магії. Фестиваль Саппоро представляє близько 200 снігових скульптур з підсвічуванням, Крижаний фестиваль пропонує відвідати крижані печери, а фестиваль вогню пропонує насолодитися танцями і культурними традиціями.

Фото: eiji ienaga/Flickr

Патагонія

На думку експертів, гірські, молочно-сині пейзажі варті того, щоб злітати до Патагонії. Наприклад, Національний парк Торрес-дель-Пайне відкритий тільки в зимові місяці.

Фото: Wall Boat/Flickr

Танзанія

Африканська країна заманює туристів завдяки теплому клімату, різноманітній географії та горах Кіліманджаро і Серенгеті. Експерти пропонують піднятися на повітряній кулі над парком Серенгеті, щоб краще познайомитися з життям диких тварин.

Відень

Класичне австрійське місто Відень - це ідеальне місце, де можна випити глінтвейн і покататися на ковзанах. Тревел-експерти рекомендують відвідати ярмарок, спробувати місцевої кави, шніцелю і сходити у Віденський оперний театр.

Кариби

Незважаючи на те, що регіон пережив масштабні урагани Ірму і Марію, Карибський басейн готовий приймати туристів цілий рік, які їдуть в пошуках сонця та екзотики.

В'єтнам і Камбоджа

Річка Меконг з'єднує Китай з В'єтнамом, а плавучий ринок Cai Be цікава туристична пам'ятка. У Камбоджі рекомендується відвідати рисові поля і буддійський монастир.

Беліз

Цей острів - прекрасний варіант альтернативного відпочинку. Пишні ліси, чарівні пейзажі, а головне - відмінне місце для дайверів, роблять Беліз бажаним місцем відпочинку.

Антарктика

У цей період пінгвіни повертаються до Антарктиди, тому невелика подорож дозволить поспостерігати за птахами в природному середовищі існування. Крім того, чарівні пейзажі льодовиків подарують незабутні враження.

Південна Нижня Каліфорнія

Дане місце ідеально підходить для зимового відпочинку на думку експертів National Geographic, оскільки тисячі сірих китів мігрують приблизно на 6 000 миль на південь в місця розмноження. Прогулянка по воді забезпечить яскраві спогади на багато років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: